Bergen for Burma

Støttedemonstrasjon for Burma, Torgalmenningen, lørdag 27. Oktober kl. 13.00

USAs pres­i­dent George W. Bush har iverk­satt nye sanksjon­er mot Bur­ma. Aus­tralias reg­jer­ing iverk­set­ter også sanksjon­er. Aktivis­ter demon­str­erte ons­dag foran Kinas ambas­sad­er i Lon­don, Paris, Berlin, Dublin, Wien, Syd­ney, Wash­ing­ton, Toron­to, New York, Brasil­ia, Bangkok og Cape Town.
Vi møtes hver lørdag klokken 13 på Tor­gal­men­nin­gen, med appeller og en stille marsj under demokrat­i­beveg­elsens ban­ner. Kle deg i rødt og møt opp for å vise at Bergen også krev­er fri­het for det burme­siske folk!”

Bruk din fri­het til å fremme vår!” — Aung San Suu Kyi
 

Arr.  Raftos­tif­telsen

TEMA

B

urma

23 ARTIKLER FRA VOX PUBLICA

FLERE KILDER - FAKTA - KONTEKST

INGEN KOMMENTARER

Kommentarfeltet til denne artikkelen er nå stengt. Ta kontakt med redaksjonen dersom du har synspunkter på artikkelen.

til toppen