Ny støttemarkering for Burma

I dag arrangerer vi ny støttemarkering for Burma kl. 13.00 ved Sjøfartsmonumentet
Raftos­tif­telsen og det burme­siske eksilmiljøet fort­set­ter å markere sin støtte til de som set­ter sine liv på spill i Bur­ma. Møt opp ved Sjøfartsmonumentet/Torgalmenning. Kle deg i rødt. Gå sam­men med eksil­burme­sere og ven­ner av det burme­siske folk i en stille marsj i sentrum.
Det bir appeller ved Ågot Valle, medlem av Stortingets Bur­makomite, samt burme­sere i eksil. Demon­strasjo­nen filmes og vil vis­es på TV av Demo­c­ra­t­ic Voice of Bur­ma. Det betyr at demokrat­i­fork­jem­perne i Bur­ma vil se at bergensere bryr seg og støt­ter deres kamp. Det har betydning!

INGEN KOMMENTARER

Kommentarfeltet til denne artikkelen er nå stengt. Ta kontakt med redaksjonen dersom du har synspunkter på artikkelen.

til toppen