Pete Townshend rocker nytt medium

Til tross for sin respektable alder er The Who-gitaristen, og låtskriveren Pete Townshend, en av de få i musikkbransjen som virkelig utnytter mulighetene de nye digitale mediene åpner for.

Sam­men med kjæresten Rachel Fuller gir Town­shend (blogg) blant annet ut videopod­kas­ten ‘In The Attic’. Den ukentlige pod­kas­ten er for det meste tatt opp bak i en turneb­uss, og hver episode er som regel full­spekket med musikk. Pete Town­shend spiller både nye og gam­le låter, og i de fleste episo­dene dukker også ett gjeste­band opp. Frem til nå har blant andre The Flam­ing Lips, Razorlight, The Kooks og The Zutons jam­met med med Town­shend og Rachel Fuller bak i turnebussen.

In The Attic har snart kom­met til veis ende for denne sesongen. Det er gitt ut 12 episoder, og de har akku­rat nå gitt ut del 1 av en to-episoders spe­sial. Disse episo­dene er opp­tak fra slippfesten til ‘In The Attic-‘plata, som er et resul­tat av denne pod­kast-serien, der alle musikkopp­tak­ene er sam­let på én plate. Pla­ta er en uavhengig utgivelse og er foreløpig kun tilgjen­gelig via iTunes.

Pod­kas­ten er abso­lutt verdt å få med seg (vær opp­merk­som på litt uvør­den språk­bruk), og den kan abon­neres på via iTunes (klikk på lenken for å åpne iTunes) eller en annen pod­kastk­lient. Du kan også se alle episo­dene på webben via Pod­show.

Pod­kast-feed: http://www.btpodshow.com/feeds/intheattic.xml

INGEN KOMMENTARER

Kommentarfeltet til denne artikkelen er nå stengt. Ta kontakt med redaksjonen dersom du har synspunkter på artikkelen.

til toppen