Forskere som (ikke) blogger. Del 2 av 3
Blogging er antitesen til forskning. Så det er gode grunner til at forskere ikke blogger; men det er også gode grunner til å gjøre det likevel.
Blogging er antitesen til forskning. Så det er gode grunner til at forskere ikke blogger; men det er også gode grunner til å gjøre det likevel.
Du må jo blogge om forskningen din, blir forskere ofte fortalt. Men må vi virkelig det? Blogging er antitesen til forskning. Så det er gode grunner til at forskere ikke blogger; men det er også gode grunner til å gjøre det likevel.
Hva handler det egentlig om når Thomas Hylland Eriksen og Asle Toje diskuterer den norske identiteten på Facebook?
Politisk fjernsynsreklame i Norge, sosiale medier, Ludvig Holberg og nyttårstaler.
Det nærmer seg tida for de store ordene servert fra statsminister og konge. Virksomme Ord har ikke et fulltallig utvalg av verken politiske eller kongelige nyttårstaler, men vi jobber med saken, og mener å kunne vise til gode representanter for sjangeren.
Er det grunn til å frykte negativitet og skittkasting i politiske fjernsynsreklamer i Norge?
Ludvig Holberg er kanskje den mest europeiske av alle skandinaver. Slik sett kan han være verdt å huske — i dag som EU mottar Nobels Fredspris.
Potensialet for å mobilisere grasrotmeninger, og gjøre dem synlige i offentligheten og for politikerne, utgjør den kanskje viktigste maktforskyvningen knyttet til sosiale medier.
Enhver person som møter i det norske rettsvesenet, har rett til å forsvare seg selv. Noen av disse forsvarstalene er smertefull lesning, andre gir nytt lys til sakens kjerne.
Obamas seierstale, valgprediksjon, presseetikk etter 22. juli — og Vox Publica nå i åpen beta.